<p><strong>Reyrink asfalt en beton </strong>is een voorloper in de recycling branche door het vervaardigen van schone bouwstoffen. Milieubewust én economisch verantwoord! Door de grote verscheidenheid aan grondstoffen die wij tot onze beschikking hebben zijn we ook veelzijdig in ons aanbod van asfaltsoorten en betonmengsels. In onze gekeurde centrale produceren wij exacte hoeveelheden op maat in de gewenste prijsklasse voor agrarische bedrijven, aannemers, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, overheden en particulieren.</p>

Asfalt en beton

Reyrink asfalt en beton is een voorloper in de recycling branche door het vervaardigen van schone bouwstoffen. Milieubewust én economisch verantwoord! Door de grote verscheidenheid aan grondstoffen die wij tot onze beschikking hebben zijn we ook veelzijdig in ons aanbod van asfaltsoorten en betonmengsels. In onze gekeurde centrale produceren wij exacte hoeveelheden op maat in de gewenste prijsklasse voor agrarische bedrijven, aannemers, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, overheden en particulieren.

Lees meer

Projecten met activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten door onze veelzijdige dienstverlening met hoge doordachte service.


Wat kan Reyrink voor u betekenen?

Containerverhuur 
Bel 013 - 516 93 21 voor het bestellen van een container.


Vacatures
Aan de slag bij Reyrink!
Bekijk hier onze vacatures