<p><strong>Reyrink Dienstverlening </strong>bestaat uit de volgende onderdelen: <strong>Dovako, Loonbedrijf en Transport. </strong>Hierdoor laten we bij uitstek goed zien hoe veelzijdig, flexibel en servicegericht het bedrijf is. Wij zijn actief in agrarische en cultuurtechnische werken, gladheidsbestrijding, transport, containerverhuur en verhuur van grondverzetmaterieel. Eén aanspreekpunt voor de diverse disciplines welke naadloos op elkaar aansluiten maakt ons een betrouwbare partner voor MKB bedrijven, agrarische bedrijven, aannemers, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, overheden en particulieren. </p>

Dienstverlening

Reyrink Dienstverlening bestaat uit de volgende onderdelen: Dovako, Loonbedrijf en Transport. Hierdoor laten we bij uitstek goed zien hoe veelzijdig, flexibel en servicegericht het bedrijf is. Wij zijn actief in agrarische en cultuurtechnische werken, gladheidsbestrijding, transport, containerverhuur en verhuur van grondverzetmaterieel. Eén aanspreekpunt voor de diverse disciplines welke naadloos op elkaar aansluiten maakt ons een betrouwbare partner voor MKB bedrijven, agrarische bedrijven, aannemers, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, overheden en particulieren. 

Lees meer

Projecten met activiteiten die naadloos op elkaar aansluiten door onze veelzijdige dienstverlening met hoge doordachte service.


Wat kan Reyrink voor u betekenen?

Containerverhuur 
Bel 013 - 516 93 21 voor het bestellen van een container.


Vacatures
Aan de slag bij Reyrink!
Bekijk hier onze vacatures