Bodemsanering2018-06-01T08:39:52+01:00

Aannemerij | Bodemsanering

Wanneer er door middel van bodemonderzoek, verontreiniging is geconstateerd, kan het noodzakelijk zijn om maatregelen te nemen. Maar er komt veel kijken bij bodemsanering. Welke maatregelen genomen moeten worden, is afhankelijk van het toekomstig gebruik van de locatie, de wet- en regelgeving (bodembeleid) en beschikbare technieken. Daarom gaan we nooit van start zonder een duidelijk en concreet plan. Het uitvoeren van bodemsaneringen vraagt om een gedegen aanpak en specialistische kennis.

Voor het verwijderen of beheersen van de bodemverontreinigingen beschikken wij over diverse technieken:

Ex situ of conventioneel: bij een conventionele bodemsanering wordt de verontreinigde grond ontgraven en afgevoerd voor reiniging en/of verwerking elders. Na het verwijderen van de verontreinigde grond kan de locatie worden afgewerkt met schoon zand of grond.

In situ: sanering zonder grondverzet (In situ) wordt ter plaatse de verontreiniging aangepakt. Voor In situ saneringen kunt u terecht bij onze gespecialiseerde collega’s van Biosoil: www.biosoil.com.

Met modern eigen materieel en gecertificeerd vakbekwaam personeel kunnen wij saneringswerkzaamheden voor u uitvoeren. Ook kunnen we het gehele traject van bodemonderzoeken, aanvragen van vergunningen, verkrijgen van toestemmingen en het organiseren van milieukundige begeleiding voor u verzorgen.
Wij beschikken over de benodigde certificaten om bodemsaneringen uit te kunnen voeren: BRL SIKB 7000, protocol 7001.

Onze expertise en jarenlange ervaring staan garant voor een deskundige en kostenbesparende uitvoering. Wilt u meer weten over Ex situ of In situ bodemsaneringen bij uw project? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Aan de slag bij Reyrink!

Bekijk hier onze vacatures!

De veelzijdige dienstverlening van Reyrink met hoge doordachte service: