Rijdt u zaterdag 2 juni mee in een van de bijzondere auto’s ?

De randweg van Bladel is bijna klaar. Reyrink aannemersbedrijf B.V. en gemeente Bladel nodigt u uit om bij de feestelijke opening aanwezig te zijn. Op zaterdag 2 juni van 10.00 tot 12.00 uur wordt het laatste stuk van de weg officieel geopend.
Het eerste stuk van de randweg werd aangelegd in 1978 en was bedoeld om het uitbreidende dorp Bladel goed bereikbaar te houden. Inmiddels zijn we vele uitbreidingen verder en loopt het 4 kilometer lange traject van de kruising van de N284 met de Lange Trekken, de P.G. Ballingslaan en de Gozelinusbocht tot de kruising van de Postelweg met de N284.

Onder de 15000 ton asfalt die is aangebracht ligt 3000 meter nieuwe riolering waardoor er ook een grote slag geslagen is in het verbeteren van de waterhuishouding. De verkeersveiligheid is verbeterd, de fietspaden zijn verbreed en meer voorzien op onder andere elektrische fietsen.
Op 2 juni is er een feestelijke opening bij de bouwlocatie aan het einde van de Gozelinusbocht, ter hoogte van de Vogelwikke in Bladel. Er zijn hapjes en drankjes en de wethouders en projectleider houden een korte toespraak. De randweg wordt vervolgens officieel geopend door een rij oude Dafjes én een moderne elektrische sportauto, die achter elkaar het hele traject van de randweg rijden. Er is plaats voor een beperkt aantal bezoekers om hierin mee te rijden. De plaatsen worden verloot onder de aanwezigen bij de opening. Op het terrein is een luchtkussen aanwezig voor de kleintjes.
Wij hopen u zaterdag 2 juni te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Reyrink aannemersbedrijf B.V. & Gemeente Bladel, afdeling Ontwikkeling